Ads

3advokattilbud

Indhent gratis 3 tilbud billig advokat

Send PM

Member since:

August 27, 2021

Website:

https://www.3advokattilbud.dk/

Location:

copenhagen

About Me:

3advokattilbud.dk har næsten 10 års brancheerfaring med at matche de bedst egnede fagpartnere med dine ønsker. Bestil super nemt den skarpeste pris på enhver advokatfirmaopgave på omkring 27 timer - herudover med temmelig god besparelse. Savner du en virksom og reel billig advokat i din kommune?
Agenturet gør selvfølgelig - måske støttet af sit råd, DOJ.
Dette vil især være et problem, hvor vejledning har været på plads i mange år og har været påberåbt af både et agentur og det regulerede samfund, så præcist at beskrive hvad loven faktisk er. Tag for eksempeltil håndbogenNew Source Review Workshop. Håndbogen er ikke kun en forordning; Det har været i udkast i 28 år. Ikke desto mindre er det blevet påberåbt som Bibelen for praktiserende læger siden da. Det kan være fritaget for denne politik, hvilket tyder på, at det ikke gælder for internt træningsmateriale. Men når internt træningsmateriale bruges til at sige, hvad loven er, lyder det som reguleringsmaskering som vejledning til mig.
Her er et andet problem. Hvad er konsekvenserne af dette vejledende memorandum for kooperativ føderalisme? Hvad sker der i et delegeret program, hvis stater fortsætter med at stole på vejledningsdokumenter i håndhævelsen af ​​føderale forpligtelser? Skal vi have en fortolkning i henhold til føderal lovgivning og en anden fortolkning i henhold til statsloven? Kan du sige "forum shopping" ?!
Endelig kan jeg ikke modstå at påpege, at den ironi, der er forbundet med AG, udsteder to separate vejledninger om korrekt og ukorrekt brug af vejledningsdokumenter.

3advokattilbud's Latest Forum Posts

  • n/a

3advokattilbud's Latest Tabs

  • n/a

3advokattilbud's Latest Comments

  • n/a

3advokattilbud's Latest Recordings

  • n/a